ELEV din TIMISOARA, printre cei 34 de FINALISTI din ROMANIA care se bat pentru Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.04.2017 11:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Elevul Beleş Damian din clasa a XII-a C de le Liceul Teoretic "Grigore Moisil", coordonat de profesor Cristina Iordaiche, se numara printre cei 34 finalişti (elevi si studenti) la nivel naţional ai Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist 2017.
Beleş Damian va participa la selecţia internaţionala, in vederea calificarii la etapa mondiala a competiţiei ce va avea loc la Anaheim, California, SUA.

Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist este un eveniment global organizat in fiecare an.
In Romania, competiţia este organizata de Certipro Education, Microsoft Romania şi Fundaţia EOS – Educating for an Open Society.
Astfel, in perioada 15 Septembrie 2016 – 12 Aprilie 2017, candidaţii care s-au inscris la acest prestigios campionat au susţinut examenele locale de calificare prin promovarea unui examen Microsoft Office Specialist la alegere din cele 6 secţiuni: Microsoft Office Specialist WORD 2013, Microsoft Office Specialist EXCEL 2013, Microsoft Office Specialist POWERPOINT 2013, Microsoft Office Specialist WORD 2016, Microsoft Office Specialist EXCEL 2016, Microsoft Office Specialist POWERPOINT 2016.

Ca urmare a verificarii a examenelor şi punctajelor obţinute de candidaţii inscrişi in aceasta competiţie, un numar de 34 de candidaţi au fost validaţi şi selectaţi sa participe la etapa naţionala a Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist.
Cei 34 de candidaţi vor susţine examenul final de calificare la etapa mondiala a competiţiei in data de 28 aprilie 2017.
Candidatul care va obţine punctajul cel mai mare la examenul susţinut in etapa naţionala va reprezenta Romania la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist care va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august 2017 la Anaheim, California, SUA.

Documente atasate

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.