Emisii reduse de dioxid de carbon la locul de munca

Scris de | Publicat in 04.12.2012 14:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, Departamentul de Psihologie, găzduieşte în perioada 4-7 decembrie 2012 Întâlnirea de Consorţiu din cadrul proiectului PC7 LOCAW grant 265155 - Low Carbon at Work: Modelling Agents and Organisations to achieve Transition to a Low Carbon Europe (Emisii reduse de dioxid de carbon la locul de muncă: Modelarea agenţilor şi organizaţiilor în vederea realizării tranziţiei spre o Europă cu emisii reduse de dioxid de carbon).

Proiectul PC7 – Low Carbon at Work contribuie la înţelegerea factorilor individuali şi organizaţionali ce pot susţine sau împiedica un stil de viaţă durabil, fiind una dintre primele cercetări care examinează în mod explicit practicile şi comportamentele (ne)sustenabile de la locul de muncă în diferite ţări ale UE şi în diferite tipuri de organizaţii.
Proiectul PC7 LOCAW este coordonat de profesorul Ricardo Garcia Mira, Universitatea din Coruña, Spania, iar din partea Universităţii de Vest din Timişoara, coordonatorul proiectului şi organizatorul acestui eveniment este Conf. univ. Dr. Corina Ilin.
Proiectul LOCAW reuneşte cercetători de prestigiu internaţional din domeniul de studiu al relaţiilor Oameni-Mediu, reprezentanţi ai celor şapte instituţii de cercetare din Europa, partenere în acest proiect, alături de UDC şi UVT: Universitatea “Sapienza” din Roma, Italia, Universitatea din Umea, Suedia, Universitatea din Surrey, UK, Institutul de Cercetare James Hutton, UK şi Universitatea din Groningen, Olanda.
Întâlnirea de Consorţiu din cadrul proiectului PC7 LOCAW va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Eugen Todoran” din Timişoara cu începere de miercuri, 5 decembrie 2012, ora 10, până vineri 7 decembrie 2012, ora 19, şi va consta în sesiuni de lucru ale cercetătorilor, vizită la S. C. Aquatim S. A, partenerul din comunitatea locală a proiectului şi întâlniri cu stakeholderii.
Vineri, 7 decembrie 2012, cu începere de la ora 15, cercetătorii implicaţi în proiectul LOCAW se vor întâlni cu stakeholderii locali pentru a face cunoscute rezultatelor cercetărilor lor. Sunt invitaţi participanţi din comunitatea ştiinţifică şi de afaceri locală, reprezentaţi ai ONG-urilor şi mass-media.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.