Energii regenerabile, constructiile verzi si clusterizare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.11.2012 20:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, sub egida Fundaţiei Diaspora din Timişoara şi a SolarTech din Szeged, organizează în data de 22 noiembrie 2012, ora 11, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22,

o masă rotundă cu tema Colaborare transfrontalieră România – Ungaria în domeniul energiilor regenerabile, a construcţiilor verzi şi a clusterizării.
La discuţii vor participa: 4 reprezentanţi de firme din sectoarele energiilor şi construcţiilor verzi din Ungaria; 2 experţi din cadrul proiectului – în calitate de moderatori; 10–15 firme româneşti, active în sectoarele energiilor şi a construcţiilor verzi.
Teme abordate: încurajarea clusterizării IMM-lor; rolul benefic al cooperării tranfrontaliere; schimbul de experienţă; dezvoltarea sectorului energiilor regenerabile.
Fundaţia Diaspora din Timişoara în colaborare cu SolarTech din Szeged organizează un şir de evenimente în vederea încheierii unor parteneriate economice transfrontaliere.
Baza acestor evenimente este dată de experienţa clusterului de energii regenerabile ArchEnerg din Szeged, care funcţionează sub egida SolarTech.
Cu ocazia acestor întâlniri bilaterale, cei doi parteneri de proiect doresc să sprijine încheierea de parteneriate între firmele din zona de frontier România-Ungaria.
Participarea firmelor româneşti la eveniment este gratuită pe baza înregistrării prealabile. Termen limită: 19.11.2012.
Informaţii suplimentare la tel.: 0374.160.951, e-mail: eunger@cciat.ro, Emoke Iuliana KISS – consultant cameral.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.