E.ON Gaz va inlocui 23 km de conducte

Scris de Titus Balan | Publicat in 04.07.2012 16:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Furnizorul naţional de gaze naturale, E.ON Gaz are în derulare un proiect ce vizează înlocuirea, în acest an, a circa 23 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, proiect în valoare de 7,5 milioane de lei.Compania efectuează aceste lucrări în scopul îmbunătăţirii serviciilor oferite de aceasta, dar şi pentru siguranţa şi confortul consumatorilor.

Compania E.ON Gaz Distribuţie a dezvoltat, pentru municipiul Timişoara, proiecte importante prin care este vizată înlocuirea, pe parcursul acestui an, a peste 23 de kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, pe un număr de 36 de străzi. Valoarea totală a acestor investiţii este estimată la aproximativ 7,5 milioane de lei.
Anul trecut, în municipiul Timişoara reţeaua de distribuţie a gazelor naturale a fost reabilitată pe o lungime de peste 6 kilometri, în urma unor investiţii de aproximativ 4 milioane de lei.
„Modernizarea infrastructurii de gaze naturale va duce la creşterea siguranţei în alimentarea cu gaze naturale, precum şi la sporirea confortului consumatorilor care vor beneficia de servicii de distribuţie calitativ superioare”, declară Virgil Metea, Directorul General al E.ON Gaz Distribuţie S.A.
La acest moment se află în diverse stadii de execuţie mai multe proiecte de investiţii care vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale în municipiul Timişoara pe străzile: Ulpia Traiana, Traian Vuia, Alexandru Macedonski, Glad, Eneas, Cloşca, Lunei, Cronicar Ion Neculce, Alexandra, Oglinzilor, Orion, Sirius, Martir Vasile Balmoş, Martir Nagy Eugen, Mareşal Constanin Prezan, B-dul Sudului, Aştrilor, Aleea Icar, Aleea Azurului, Uranus, Aleea Cristalului, Intrarea Vega, Arenei, Martir Istvan Andrei, Aleea Ionel Perlea, Calea Circumvalaţiunii, Amforei, Brânduşei, B-dul Cetăţii, Dropiei, Teiului, Gheorghe Lazăr, Timiş, Traian Novac, Intrarea Umbroasă şi Zborului.
La nivelul judeţului Timiş, E.ON Gaz Distribuţie a efectuat, pe parcursul anului trecut, lucrări de modernizare a reţelei pe o lungime de circa 11 kilometri, aceasta fiind totodată extinsă cu peste 12 kilometri pentru a deservi noi consumatori.
De asemenea, au fost modernizate 14 de staţii de reglare-măsurare pentru îmbunătăţirea parametrilor de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor. Valoarea totală a investiţiilor derulate de companie în judeţul Timiş a depăşit 11 milioane de lei se arată într-un comunicat emis de E.ON România.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.