E.ON nu incaseaza bani la domiciliul clientilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.09.2014 12:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In zona de activitate a companiilor E.ON, s-au constatat in continuare situatii in care persoane care pretind ca sunt angajati ai E.ON, sub pretextul verificarii, inlocuirii sau citirii contoarelor ori al verificarii instalatiei si/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale, au patruns in locuintele unor consumatori si au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani.

Pentru evitarea unor asemenea situatii, E.ON face urmatoarele precizari menite a-i proteja pe consumatorii de gaze naturale de persoane rau intentionate care pretind ca sunt angajatii E.ON sau ca reprezinta companiile E.ON.

Operatiunile de inlocuire, verificare si citire a contoarelor de gaze naturale ori de verificare a instalatiei si/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale sunt realizate de catre personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandatati pentru aceste activitati.

Angajatii pot fi identificati prin echipamentul inscriptionat E.ON si prin legitimatia de serviciu.
Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimatia de serviciu si prin imputernicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operatiunile mentionate.
Se recomanda consumatorilor sa permita accesul doar persoanelor care prezinta legitimatia de serviciu si/sau imputernicirea din partea companiilor E.ON.

De asemenea, se precizeaza faptul ca angajatii E.ON sau prestatorii de servicii mandatati de companiile E.ON nu incaseaza bani la domiciliul clientilor, nici pentru contravaloarea unor servicii prestate (acestea regasindu-se in facturile emise), nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.