Este SUA deschisa pentru afaceri cu Timisoara?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.11.2012 10:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Din motive obiective, Forumul economic Romania-SUA care urma sa se desfasoare maine, 9 noiembrie 2012, la CRAFT, a fost anulat.

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, prin centrul Enterprise Europe Network, în parteneriat cu Camera de Comerţ Româno-Americană, organizează în data de 9 noiembrie 2012, ora 9, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 2-a ediţie a Forumului Economic România – SUA, «GO USA! Roadshow 2012 – Este SUA deschisă pentru afaceri? Depăşirea obstacolelor în dezvoltarea afacerii pe piaţa din SUA».

Evenimentul se adresează întreprinzătorilor în căutarea de răspunsuri la următoarele întrebări: Este momentul potrivit pentru a începe o afacere din SUA? Care sunt industriile din SUA care înregistrează o creştere? Ce oportunităţi pot apărea pe piaţa din SUA? Unde pot găsi cei mai buni oameni? Care este cea mai potrivită afacere pentru început? Ce organizaţii mă pot ajuta să încep afacerea mea din SUA?
Subiectele abordate vizează deschiderea/începerea operaţiunilor, distribuirea de produse în SUA, marketing în SUA, creşterea capitalului american, intrarea în parteneriat cu companii din SUA, găsirea de produse pe piaţa americană pentru a importa şi distribui în România, opţiuni Visa pentru SUA, strategia de planificare fiscală internaţională.
Vor fi prezentate şi studii de caz de către directori de firme români care au pătruns pe piaţa americană şi au stabilit parteneriate strategice în SUA.
Informaţii suplimentare la tel. 0374.160.949, 0256-490.771/2, e-mail: rafaela.colban@cciat.ro, Rafaela COLBAN – consultant cameral.

 

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.