Esti medic sau asistent medical? Vezi cum poti ajunge in Marea Britanie!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.11.2013 14:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Cum puteti obtine dreptul de libera practica intr-un stat membru UE? Care este nivelul de competente lingvistice dorit de angajatori? Cat de usor voi obtine accesul la un interviu de angajare? Cat costa procedurile din cadrul procesului de recrutare? Cum se obtine dreptul de munca in tara de destinatie?
VPL Healthcare organizeaza conferinta "Exercitarea Profesiei de Medic in Comunitatea Europeana", eveniment ce se va desfasura in data de 7 decembrie la Timişoara, la Hotelul Continental, incepand cu ora 10, accesul fiind gratuit in limita locurilor disponibile.
Anul 2007 a marcat aderarea Romaniei la Comunitatea Europeana.
Cetatenii romani si-au castigat liberul drept la circulatie si munca pe teritoriul oricarui stat membru al Comunitatii Europene.
In acest context, VPL Healthcare isi propune sa aduca specialisti din domeniu, care sa va prezinte modul in care puteti valorifica oportunitatea de a va dezvolta cariera de asistent medical in Comunitatea Europeana, abordand studiul de caz Marea Britanie.
Se poate confirma participarea la eveniment pana la data de 5 decembrie 2013, la adresa de email: mircea@vplhealthcare.com sau la numarul de telefon: 0769 069 241, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.