Esti TANAR de 21 sau 23 de ani?... Ce sa faci? Pai, faci ce-ai vazut la cei batrani, PARLAMENTARII si ALESII POPORULUI. FURI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.01.2018 13:15 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale au efectuat doua percheziţii domiciliare pe raza localitaţii Remetea Mica, pentru documentarea activitaţii infracţionale a doi tineri banuiţi de comiterea unui furt din locuinţa.
 
La data de 17 ianuarie  a.c., poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au identificat doi tineri, de 21 si 23 de ani, banuiţi ca ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţa situata pe raza localitaţii Remetea Mica.

In fapt, la data de 19 decembrie 2017, cei in cauza ar fi patruns, prin efracţie, in imobilul respectiv, iar din interior ar fi sustras obiecte de uz casnic, unelte de lucru si tamplarie, in valoare de 23.000 de euro.
Pentru documentarea activitaţii infracţionale a banuiţilor, tot in cursul zilei de 17 ianuarie, poliţiştii au efectuat doua percheziţii  domiciliare pe raza localitaţii Remetea Mica.

In urma percheziţiilor, de la cei in cauza au fost ridicate mai multe bunuri ce proveneau din comiterea furtului, precum si resturi vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunilor de furt calificat, banuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva  din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.