Esti TimisoRATT? Circuli gratuit!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.12.2013 16:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Conform hotararii Consiliului Local din sedinta publica, din 10 decembrie, se modifica protocolul de acordare a facilitatilor la transportul in comun unor categorii de cetateni.
Astfel, vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport in comun si cetatenii romani cu domiciliul stabil sau resedinta in Municipiul Timisoara care au venitul lunar sub 2000 de lei.           
Timişorenii care se incadreaza trebuie sa-si ridice de la orice chiosc RATT cardul de transport pe baza buletinului in original si al adeverintei de venit de la locul de munca.
Cei care au deja un card RATT trebuie sa-l incarce cu titlul de abonament gratuit tot la chioscurile RATT pe baza buletinului si a adeverintei de venit.
Beneficiarii de gratuitati vor semna la chioscurile RATT o declaratie pe propria raspundere in acest sens.
Abonamentele gratuite se vor elibera incepand cu 12 decembrie 2013 si vor fi valabile pana in 15 ianuarie 2014.
Fara cardul de transport RATT activat gratuitatea nu se aplica.
Celelalte categorii de gratuitati raman neschimbate.
Chioscurile RATT unde se elibereaza abonamentele gratuite sunt urmatoarele: Piata 700, Intrarea Doinei nr. 2, bucla Torontal, Lipovei, Piata Traian, Modern, AEM, Dambovita, Pod Calea Sagului, Piata Balcescu, Gara de Nord,  Bulevardul Sudului, Traian Grozavescu, Strada Cluj.
Toti beneficiarii de gratuitati au obligativitatea sa valideze cardul la urcarea in mijloacelele de transport in comun ale RATT.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.