EVACUATI din COLIBA... ECOLOGICA de la MUZEUL SATULUI din TIMISOARA. Cu tot FAMILIONUL, bre!... FOTO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.03.2017 13:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali, impreuna cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţa Sociala şi Protecţia Copilului Timiş şi poliţişti de la Secţia 5, au acţionat in dimineaţa zilei de 24 martie, pe str. Macin, de langa Muzeul Satului, unde persoane fara adapost şi-au improvizat o coliba pe langa care au strans o cantitate insemnata de deşeuri.

Acţiunea a venit ca urmare a unei sesizari, fiind organizata la iniţiativa Poliţiei Locale, scopul fiind acela de a se lua masura indrumarii catre domiciliu a persoanelor depistate şi de a se lua masura igienizarii locaţiei, exitand riscul ca persoanele in cauza sa dea foc deşeurilor, iar flacarile sa se extinda in jur.
Astfel, la faţa locului au fost depistate un numar de 11 persoane, din care 4 adulţi şi 7 minori cu varste cuprinse intre 8 luni şi 12 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Cluj.

Cei in cauza au fost luaţi in evidenţe de DGASPC şi ale Poliţiei Locale, dupa care s-a luat legatura cu poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara in vederea trimiterii lor la domiciliu.
Locaţia in care s-a aflat coliba urmeaza sa fie igienizata cu ajutorul reprezentanţilor Biroului Salubrizare din cadrul Primariei Timişoara.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.