Evadare de la Centrul Educativ Buzias

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.01.2016 22:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Joi, 14.01.2016, in jurul orei 15,30 tanarul care a parasit la ora 06,30 in mod neautorizat Centrul Educativ Buziaş, a fost identificat si capturat in padurea din localitatea Capat, de catre angajatii centrului.
Acţiunea de cautare şi prindere a beneficiat de sprijinul Poliţiei Municipale  Timis, de echipaje de jandarmi din Lugoj si Timisoara .
    In urma acestui incident, a fost informat judecatorul de supraveghere şi a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, cu privire la savarsirea infracţiunii de sustragere de la executarea unei masuri educative privative de libertate.

###

Joi, 14.01.2016, in jurul orei 06.30, Lacatuş Ioan, sanctionat  cu masura educativa a internarii in Centrul Educativ Buziaş, a parasit, neautorizat, unitatea.
Imediat dupa producerea acestui incident, au fost intreprinse procedurile legale corespunzatoare: alarmarea personalului unitaţii, constituirea echipelor de cautare pe toata raza oraşului Buziaş, punerea in aplicare a planului de cooperare cu Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Timis, Poliţia de Frontiera Timiş şi Inspectoratul de Jandarmi Timiş, informarea judecatorului de supraveghere a privarii de libertate.
De asemenea, conducerea Centrului Educativ Buziaş a dispus demararea unei anchete administrative, care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului.

Tanarul in varsta de 19 ani, sancţionat pentru infractiunea de furt calificat, are domiciliul in comuna Aschileu, sat Mic, judetul Cluj.
Acesta are constitutie atletica, inaltime 1,62 m, ochi caprui, par saten intins, fata ovala, iar la momentul parasirii centrului, purta o geaca de culoare vernil, pantaloni de culoare albastra, pantofi sport şi o caciula de culoare gri.
In cazul in care detineti informatii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea persoanei internate, sunteţi rugat sa contactati cea mai apropiata unitate de politie sau sa sunati la numarul de telefon 112.
De asemenea, puteti contacta Centrul Educativ Buziaş, tel. 0256/ 321123 sau agent şef adjunct Lavinia Solotchi, purtator de cuvant al centrului, telefon: 0752090240, e-mail: lavinia.solotchi@anp.gov.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.