Excelenta la Universitatea de Vest pentru schimburi si proiecte internationale

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.10.2014 20:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Universitatea de Vest din Timişoara a primit Premiul de excelenţa pentru schimburi şi proiecte internaţionale in cadrul celei de-a doua ediţii a Galei Premiilor Edumanager.ro.

Evenimentul organizat de Portalul Naţional Edumanager.ro, sub patronajul Ministerului Educaţiei Naţionale, s-a desfaşurat in data de 30 septembrie şi a reunit reprezentanţi ai instituţiilor de educaţie centrale şi locale, rectori şi prorectori ai unitaţilor de invaţamant superior public şi privat, manageri ai colegiilor şi liceelor din ţara, profesori, asociaţii studenţeşti.
In cadrul evenimentului s-au premiat rezultatele deosebite inregistrate in mediile de invaţamant universitar şi preuniversitar, abordandu-se o atenţie deosebita pentru atitudine manageriala, implicare in actul educaţional, inovaţie şi creativitate in invaţamant, viziune, activism şi comunicare performanta.

Universitatea de Vest din Timişoara a fost nominalizata in cadrul competiţiei din acest an la secţiunea „Invaţamant universitar- Schimburi şi proiecte internaţionale”, secţiune in cadrul careia a fost declarata caştigatoare ca rezultat al numarului ridicat de voturi obţinute in acest sens.

Premiul primit de UVT vine in contextul unei dublari in ultimii doi ani universitari a numarului de mobilitaţi internaţionale, incoming şi outgoing, de studiu, practica, predare şi formare.
De asemenea, UVT a demarat cu succes programe noi de mobilitaţi internaţionale şi a inregistrat o creştere cu 45% a numarului aplicaţiilor cetaţenilor straini care aleg UVT ca destinaţie pentru realizarea studiilor de licenţa, master sau doctorat.
Universitatea de Vest din Timişoara s-a remarcat in ultimul an universitar şi in toate competiţiile naţionale pentru finanţarea de proiecte cu caracter internaţional organizate sub umbrela programelor Erasmus+ sau Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European.

UVT a caştigat şi anul trecut, in cadrul primei ediţii a Galei Edumanager.ro, Premiul de excelenţa pentru cea mai moderna platforma IT.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.