EXCLUSIV. DACIANA SARBU n-are BIROU, dar comunica rapid si eficient cu CETATENII pe E-MAIL, FACEBOOK si TWiTTER. Se-aude, nea GOGULE?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.06.2017 11:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

SARBU Daciana Octavia: DREPT LA REPLICA

”In legatura cu articolul aparut pe site-ul dvs pe data de 31.05.2017 si intitulat: "Europarlamentarul  DACIANA SARBU cheltuie lunar 4300 euro pentru un BIROU FANTOMA pentru CETATENII din TIMISOARA", as dori  sa fac urmatoarele precizari, pentru respectarea deplina a adevarului si informarea corecta a  cititorilor dvs.

In prezent, nu am un birou europarlamentar deschis in tara, iar fondurile alocate de Parlamentul  European in acest scop sunt necheltuite, urmand sa fie returnate institutiei la finalul mandatului.
 
Suma forfetara destinata cheltuielilor pentru functionarea biroului, pe care ati mentionat-o in  articol, este destinata in primul rand intretinerii biroului de la Parlamentul European, cu tot ceea ce  presupune acest lucru in mod curent - de la consumabile de birou folosite zilnic si pana la publicatii  sau carti. Vreau sa precizez ca intotdeauna am gestionat-o respectand intocmai toate reglementarile in  vigoare ale Parlamentului European si detin facturi si documente doveditoare pentru toate cheltuielile  efectuate pana in prezent, care corespund in detaliu criteriilor trasate de Parlamentul European.
 
Am avut in trecut birouri europarlamentare, dar am decis ca pot avea o comunicare mai eficienta si mai  rapida cu oamenii interesati de activitatea mea fie prin intemediul e-mailului oficial de la  Parlamentul European, fie prin intermediul retelelor sociale, unde sunt activa (in special Facebook si  Twitter, dar si blogul personal) si prezint in detaliu ceea ce fac la Bruxelles si Strasbourg,  raspunzand intrebarilor de cate ori ele apar.
 
Va multumesc pentru interesul aratat activitatii mele.
 
Cu cele mai bune ganduri,
 
Daicana Sarbu, europarlamentar”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.