Exercitii de inteligenta cu Politia Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.05.2012 15:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În perioada 1 mai - 1 iunie 2012, poliţiştii Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş împreună cu Inspectoratul Şcolar Timiş şi reprezentanţii autorităţilor locale, vor desfăşura o campania de informarea elevilor din judeţul Timiş privind alternativa de petrecere a timpului liber prin sport, în detrimentul influenţei negative a străzii, sub denumirea de Sport, Inteligenţă, Nonviolenţă.
În această perioada vor fi distribuite peste 500 de materiale cu caracter informativ elevilor din Timişoara, Lugoj şi Deta, se vor desfăşura întreceri sportive în unităţile de învăţământ, demonstraţii de arte marţiale, dar vor avea loc discuţii libere cu reprezentanţii instituţiilor implicate în acest proiect şi personalităţi din lumea sportului timişean.
Campania vizează elevii claselor I - XII din toate instituţiile de învăţământ ale judeţului Timiş.
În data de 4 mai 2012, campania de prevenire va fi lansată şila Liceul Sfântul Nicolae din localitatea Deta, unde va avea loc un concurs de cros şi sunt asteptate personalităţi ale sportului timişean.
Programul va începe la ora 8, cu un turneu fulger de fotbal şi handbal, pentru băieţi şi fete, la ora 10.00 sunt asteptaţi reprezentanţii de seamă ai sportului din judeţ, iar la ora 11 vor avea loc demonstraţii de karate realizate de sportive profesionişti.
La ora 12, va avea loc competiţia la handball feminine între echipa liceului şi un grup şcolar din localitatea Anina iar la 13.30, festivitate de premiere a căştigătorilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.