Exista si o astfel de SCOALA in judetul TIMIS. Nu au existat ELEVI CORIGENTI, EXMATRICULATI sau in situatie de REPETENTIE!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.06.2017 09:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La Centrul Educativ Buzias a avut loc festivitatea de inchidere a anului scolar 2016-2017, activitate similara cu cea desfasurata in institutiile de invatamant public din tara.

Bilantul succint al activitatilor derulate de catre persoanele internate, in anul scolar 2016/2017, reliefeaza un rezultat multumitor avand in vedere nivelul general scazut al cunostintelor acumulate in libertate, dar si fluctuatia acestora pe parcursul internarii in Centru Educativ, spun oficialitaţile.

Astfel, din cei 196 elevi inscrisi in anul scolar trecut la scoala ce functioneaza in cadrul Centrului Educativ - 49 elevi ciclul primar, 112  elevi ciclul gimnazial si 35 elevi - Liceul Tehnologic Gheorghe Atanasiu, au promovat 124 de elevi, 32 elevi au fost transferati in alte unitati scolare din invatamantul de masa, restul fiind transferaţi in alte instituţii penitenciare pentru continuarea pedepsei sau au fost puşi in libertate, in timpul anului scolar, conform hotararilor judecatoresti emise de catre instantele de judecata şi nedorind continuarea pregatirii şcolare.

Pentru rezultatele obtinute la invatatura s-au acordat un premiu I, şase premii II, cinci premii III si 15 mentiuni.
Conform situatiei şcolare, in anul scolar 2016/2017, nu au existat elevi corigenţi, exmatriculaţi sau in situaţie de repetenţie.

La festivitatea de premiere au participat, alaturi de persoanele internate, personalul didactic ce a asigurat pregatirea scolara si profesionala pe parcursul anului scolar 2016-2017, conducerea şi personalul educativ al Centrului din Buzias.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.