Exista si o TIMISOARA a SOBOLANILOR. Unde se migreaza si se traieste in conditii inumane... FOTO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.11.2016 16:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali au acţionat, inca de la primele ore ale dimineţii, pentru asanarea terenului fostei baze de intreţinere a RATT - zona Calea Lipovei, de pe str. Ion Ionescu de la Brad, unde in colibe improvizate s-au adapostit de mai multa vreme persoane fara adapost cu copii minori, ţinuţi in condiţii inumane, intr-o mizerie de nedescris şi printre şobolani.

Cele 18 persoane identificate, din care 8 adulţi şi 10 minori, aceştia din urma cu varste cuprinse intre 9 luni şi 16 ani, au fost evacuate in vara de poliţiştii locali de pe terenul din spatele Spitalului Municipal de pe str. Grigore Alexandrescu, in urma verificarilor ulterioare stabilindu-se ca s-au mutat in fosta baza RATT, unde de altfel in urma cu cateva zile au provocat un incendiu dupa ce au dat foc deşeurilor adunate in locaţia respectiva.

Persoanele in cauza au fost aduse la sediul Direcţiei Poliţia Locala Timişoara pentru a fi identificate şi a se lua masurile legale de predare catre serviciile sociale in cazul adulţilor, iar minorii, impreuna cu mamele acestora, au fost luaţi in evidenţa de asistenţii sociali prezenţi la acţiune. Trebuie menţionat ca aceştia au domicilii in alte judeţe ale ţarii, precum Caraş Severin, Cluj şi Targu Mureş.
In ceea ce priveşte starea terenului, Poliţia Locala a luat legatura cu Direcţia de Mediu din cadrul Primariei Timişoara pentru igienizarea şi deratizarea locaţiei, iar pentru securizarea gardului imprejmuitor şi a porţii de acces s-a luat legatura cu Direcţia Cladiri, Terenuri şi Dotari Diverse.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.