EXOD la marginea BANATULUI! 25 de IRAKIENI au trecut FRONTIERA cu SERBIA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2017 11:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita – I.T.P.F. Timişoara au depistat la frontiera cu Serbia 25 de cetateni irakieni, care au incercat sa intre ilegal in Romania, cu scopul de a ajunge in tari din vestul Europei.

In cursul noptii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita, judeţul Caraş - Severin, au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au depistat, pe directia localitatii de frontiera Comoraste, 25 de cetateni straini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.

In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni irakieni, 11 barbati, 4 femei si 10 minori, cu varste cuprinse intre 3 si 36 de ani, care nu aveau documente asupra lor. Acestia au declarat ca au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat.
Totodata, vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.