Expozitie internationala specializata in constructii la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.04.2015 14:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 7 – 10 mai 2015, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a patra editie a expozitiei internationale specializata in constructii, amenajari interioare şi exterioare, mobilier, instalaţii şi energie - UNIVERSUL CASEI TALE.

Manifestarea reuneşte producatori, distribuitori, in marea lor majoritate reprezentante ale unor companii internationale din Romania, dar si din strainatate, care vor intampina, pe perioada celor patru zile de expozitie, atat publicul larg cat si cel profesionist, cu o gama larga de produse, sisteme si tehnologii de avangarda in ceea ce priveste constructia, amenajarea si mobilarea spatiilor interioare si exterioare.  
Dintre domeniile care vor fi prezente in expozitie: materiale si echipamente pentru constructii; ferestre din lemn masiv sau stratificat, jaluzele; usi de interior si exterior din lemn, aluminiu si PVC; Pavaje; Sisteme de climatizare; Instalatii sanitare; Instalaţii electrice; Mobilier; Garduri; Mobilier de gradina; Flori si aranjamente florale.  

Editia din acest an aduce un numar important de expozanti din domeniul amenajarilor interioare si exterioare, din domeniul mobilarii spatiilor comerciale si domestice.
In acest sens, vor putea fi admirate si achiziţionate: bucatarii, dormitoare, camere de zi, canapele, mese, scaune, biblioteci, birouri, usi de interior, accesorii si decoratiuni.
Firmele din domeniul mobilei vor prezenta, in premiera la UNIVERSUL CASEI TALE, gama PREMIUM de mobilier de lux.

Pentru publicul profesionist, CCIAT organizeaza in data de  8 mai 2015, cu incepere de la ora 11.00, in Sala Europa a CRAFT, simpozionul cu tema ”Planul Urbanistic General. Eficienţa şi Reabilitare. ORIZONT 2020", dedicat promovarii şi prezentarii unor subiecte de interes privind viziunea autoritaţilor asupra Planului Urbanistic General, reducerea consumului de energie şi eficienţa energetica.
Au fost invitaţi sa susţina prelegeri specialişti de renume, reprezentanţi ai Ordinului Arhitecţilor din Romania, ai Asociatiei Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, ai direcţiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Timişoara şi Consiliului Judeţean Timiş, cadre universitare de la facultaţile de profil ale Universitaţii Politehnica Timişoara.

Evenimentul constituie un bun prilej de a face un schimb util şi eficient de idei şi informaţii, pentru specialişti şi firme, arhitecţi, antreprenori, producatori de materiale de construcţii şi instalaţii, producatori de mobilier, auditori energetici, reprezentanţi ai serviciilor deconcentratre din domeniu.

UNIVERSUL CASEI TALE va fi locul unde firmele vor face demonstratii practice, vor oferi consiliere si proiectare la fata locului, iar arhitecti, designeri, proiectanţi si finantisti vor oferi cele mai bune soluţii in ceea ce priveşte achizitionarea, constructia si mobilarea spatiului de locuit sau de munca.
Vizitarea expoziţiei şi participarea la simpozion sunt gratuite.
Orar: De joi pana sambata, in intervalul orar 11.00 – 19.00, iar duminica, intre orele 11.00 - 18.00.

Informatii suplimentare la tel. 0722-503138, rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relaţii Publice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.