Fara agheasma la CJT: locuri in consilii de administratie, de conducere si consultative

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.09.2014 15:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in  data de 24.09.2014, ora 10.00, in Sala consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi figureaza proiectele de hotarare:
1. Proiect de hotarare privind solicitarea trecerii unor imobile din domeniul public al statului in domeniul public al judetului Timis.
2. Proiect de hotarare privind retragerea folosintei gratuite de la Autoritatea de Sanatate Publica Timis a unui teren in suprafata de 4.234 mp inscris in Cartea Funciara nr. 426650 Timisoara, nr. top 25066/1-7/1/1b, proprietate publica a Judetului Timis.
3. Proiect de hotarare pentru completarea Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 158/2014 privind aprobarea realizarii unui punct de alimentare cu energie electrica de 20 kv pe o suprafata de teren din incinta Stadionului “Dan Paltinisanu” Timisoara.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea acordarii cu titlu gratuit a dreptului de uz si servitute si a dreptului de acces si utilizare in favoarea Societatii Tim Eurosei Energia S.R.L. asupra unei suprafete de teren din perimetrul drumului judetean DJ 594 aflat in domeniul public al Judetului Timis.
5. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
6. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
7. Proiect de hotarare privind stabilirea componentei consiliului de conducere a Teatrului de Papusi si Tineret “Merlin” Timisoara institutie publica de cultura si interes judetean.
8. Proiect de hotarare privind stabilirea componentei consiliului de conducere al Muzeului Banatului Timisoara institutie publica de cultura si interes judetean.
9. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Consiliul de administratie al Centrului Educativ Buzias – Scoala Gimnaziala Speciala Buzias.
10. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a desemnarii reprezentantilor Consiliului Judetean Timis in Consiliul de Administratie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Alexandru Rosca” Lugoj.
11. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a desemnarii reprezentantilor Consiliului Judetean Timis in Consiliul de Administratie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Dumitru Ciumageanu” Timisoara.
12. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Consiliul Consultativ al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis.
13. Proiect de hotarare privind propunerea de desemnare a reprezentantului asiguratilor, delegat din partea Consiliului Judetean Timis in Adunarea Reprezentantilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii termenului de implementare a proiectului pilot “Screening pentru boli metabolice pentru nou nascutii din Judetul Timis”.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea majorarii cotizatiei catre Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Timis.
16. Proiect de hotarare pentru aprobarea valorii obiectivelor de investitii incluse in PNDL 2014 – 2016 si a cofinantarii necesare din bugetul propriu al Consiliului Judetean Timis pentru lucrarile de asfaltare si modernizare a unor drumuri judetene.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Timis.
18. Intrebari. Interpelari. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.