Fara bilet, mizerie si cersit pe transportul in comun

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.07.2012 09:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au desfăşurat săptămâna trecută mai multe acţiuni pe linia depistării persoanelor care nu respectă legislaţia în vigoare în momentul în care circula cu mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului. 

Astfel, s-au avut în vedere atât cazurile în care unii timişoreni circulă fără bilete de călătorie sau abonamente pe tramvaie, troleibuze sau autobuze, cât şi cazurile în care unii cetăţeni aruncă diverse deşeuri, consumă alimente şi fac mizerie, consumă şi scuipă seminţe sau apelează la mila publică prin mijloacele RATT.
În urma acţiunilor organizate în mai multe zone ale oraşului, cum ar fi Calea Buziaşului, Aradului-Torontalului, Catedrala Mitropolitană-Piaţa Maria etc, au fost aplicate un număr de 21 sancţiuni contravenţionale conform HCL 371/2007 modificată.
Dintre acestea un număr de 11 au fost pentru lipsa biletelor sau abonamentelor pentru călătorie de câte 200 lei fiecare şi 10 pentru consumul de seminţe şi băuturi alcoolice, precum şi al altor alimente care conduc la disconfortul celorlalţi călători şi aruncarea de hârtii, ambalaje, dar şi cerşit în tramvaie de câte 500 lei fiecare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.