Fast, dar pana la Moravita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.01.2012 15:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Moravita - Poliţiştii de frontieră timişeni împreună cu lucrătorii vamali au depistat un bărbat care a încercat să introducă ilegal în România 2.000 de pachete de ţigări în valoare de 1.720 lei, ascunse în autoturism, în locaşe special amenajate.

În data de 17.01.2012, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, s-a prezentat pentru a intra în România, conducând un autoturism marca Renault, Petru T. în vârstă de 36 de ani, din judeţul Timiş.
În timpul efectuării formalităţilor de frontieră echipa de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul transportă cu autoturismul ţigări, motiv pentru care a procedat la efectuarea unui control amănunţit. Cu această ocazie, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în uşile autoturismului, în spătarele scaunelor şi în locaşe special amenajate la motor şi sub portbagajul maşinii cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări, marca „Fast”, în valoare de 1.720 lei, fabricate în Serbia.
În conformitate cu prevederile legale, Autoritatea Vamală a dispus ridicarea întregii cantităţi de ţigări şi a autoturismului în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 7000 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.