Fat Frumos si Ileana Cosanzeana vin la Balul Bobocilor UVT

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.09.2014 17:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara cauta Feti Frumosi si Ilene Consanzene pentru o noua ediţie a Balului Bobocilor UVT, tema de anul acesta fiind „Basmul romanesc”.
In perioada 25 septembrie-5 octombrie 2014, studenţii anului I de studiu, indiferent de facultate sau specializare sunt aşteptaţi sa se inscrie in cursa pentru Miss şi Mister UVT 2014.

Evenimentul va avea loc in 22 octombrie, de la ora 22, in Heaven the Club şi va avea in prim plan 11 prinţi şi 11 prinţese, desprinşi din cele mai cunoscute basme romaneşti.
OSUT işi propune prin aceasta iniţiativa sa readuca in atentia societatii si, mai ales, a tinerilor, valorile si traditiile autohtone si folclorul romanesc.

Bobocii interesati sa fie participanti la bal se pot inscrie pana la data de 5 octombrie 2014 completand un formular la standurile OSUT din sediile UVT, la sediul OSUT (cladirea centrala UVT, bulevardul Vasile Parvan numarul 4, etaj 2, camera 247) sau pe site-ul www.balul.osut.ro, urmand ca apoi sa treaca printr-o etapa de preselectie unde vor fi invitati la un interviu cu o parte din echipa de organizare a evenimentului.

Balul Bobocilor UVT 2014 este un bal puţin atipic, deoarece intruchipeaza conceptul diversitaţii.
Dintre bobocii care se vor inscrie in perioada urmatoare la standurile din Universitatea de Vest din Timişoara, vor fi alese 11 perechi, cate o pereche pentru fiecare facultate din UVT.
In cadrul balului, fiecare cuplu va avea basmul lui, prin urmare şi greutaţile lui.
Vor fi puse la incercare originalitatea, cunoştinţele, graţia şi talentul şi nu in ultimul rand abilitaţile de comunicare ale celor 22 de concurenţi, balul fiind in primul rand o oportunitate de integrare a stuenţilor de anul I in comunitatea academica.
Aşadar, pe langa probele specifice oricarui bal al bobocilor, va exista şi o proba de popularitate, in cadrul careia studenţii intraţi in cursa pentru titlul de Miss şi Mister UVT vor trebui sa işi convinga colegii ca sunt cei mai buni, mai frumoşi şi mai populari boboci ai Universitaţii de Vest din Timisoara.

Şi cum orice bal se lasa cu o petrecere de neuitat, Adrian Sina va incinge atmosfera de basm din Heaven şi va continua povestea.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.