Felicia din Timisoara, talhar la drumul mare in Spania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.08.2013 12:15 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - O femeie de 35 de ani, din Timişoara, pe numele căreia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, a fost depistată de poliţiştii timişeni, în urma schimbului de date şi informaţii operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. - I.G.P.R.
La data de 30 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat-o, pe raza municipiului Timişoara, pe B. Felicia, urmărită internaţional.
Pe numele acesteia, autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, fiind suspectată de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 06.09.2011, femeia, aflându-se pe teritoriul Spaniei, ar fi deposedat, prin violenţă, o persoană de bani şi documente.
B. Felicia a fost prezentată magistraţilor Curţii de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 5 zile.
Persoana depistată a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Timiş, urmând a fi demarată procedura de extrădare.
***
În cursul zilei de 28 august a.c., poliţiştii timişeni l-au depistat şi pe N. Crăciun, urmărit internaţional de autorităţile spaniole, care este concubinul femeii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.