Femeia din Timisoara care trage mai bine ca toti politistii locali din Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.05.2015 16:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Ca in fiecare an, la data de 21 mai, de ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, se marcheaza Ziua Poliţiei Locale, manifestare aprobata prin lege de Parlamentul Romaniei.
Cu aceasta ocazie, Federaţia Naţionala a Poliţiştilor Locali din Romania a organizat şi de aceasta data la Oraştie concursul naţional la tir, şah şi tenis de masa.
Anterior concursului naţional, au avut loc etape regionale, iar caştigatorii au participat la etapa finala care a avut loc in acest week-end.
In urma competiţiei şi de aceasta data Poliţia Locala Timişoara a obţinut cele mai bune rezultate, reuşind sa se menţina pe primele poziţii la majoritatea probelor, ca urmare a dedicarii, profesionalismului şi pregatirii asidue. 

Astfel, rezultatele au fost urmatoarele:
# La proba de tragere cu pistolul Glock, locul I a fost caştigat de echipa Poliţiei Locale Timişoara prin Velicu Georgina şi Toma Vasile.
# La sah, locul I a fost obţinut de asemenea de Poliţia Locala Timişoara prin Ştirb Aurel.
# La tenis de masa, echipa Poliţiei Locale Timişoara a obţinut locul II prin Agoci Cristian şi Daianu Ion.
La proba de tragere cu pistolul Glock pentru cadre de conducere s-a obţinut locul II prin directorul instituţiei Dorel Cojan.

In cadrul finalelor naţionale s-au acordat şi titlurile de campioni la individual.
Astfel, campion naţional la tragere cu pistolul pe Federaţia Naţionala a Poliţiştilor Locali din Romania a fost obţinut de Poliţia Locala Timişoara prin Velicu Georgina, iar campion naţional la tenis de masa pe Federaţia Naţionala a Poliţiştilor Locali din Romania a fost obţinut de Poliţia Locala Timişoara prin Agoci Cristian.
In clasamentul general al locurilor pe podium, la fel ca in ultimii 4 ani, Poliţia Locala Timişoara a ocupat locul I prin 5 locuri I şi 3 locuri II.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.