FEMEIE de 25 de ani din BANAT condamnata la 10 luni de INCHISOARE in GERMANIA. A incheiat doua ASIGURARI AUTO si nu le-a platit!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.11.2017 15:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

O femeie din Obreja şi un barbat din Reşiţa, pe numele carora autoritatile germane şi cele din  Marea Britanie au emis mandate europene de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni, au  fost depistaţi de politistii serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmariţi.

Pe 16 noiembrie a.c., politistii serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmariţi au pus  in executare un mandat european de arestare, emis de autoritaţile germane pe numele unei femei  in varsta de 25 de ani, din Obreja.
Femeia a fost data in urmarire internationala, fiind banuita ca in data de 29.02.2016 şi 23.03.2016, ar fi incheiat 2 asigurari auto in valoare de 320, respectiv 116 euro, pe care nu  le-ar fi platit.
Autoritaţile germane au condamnat-o pe femeie la 10 luni de inchisoare sub aspectul savarşirii  infracţiunilor contra patrimoniului prin nesocotirea increderii şi infracţiuni de fals.

In cursul zilei de 17 noiembrie, politistii serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul  Urmariţi au pus in executare un alt mandat european de arestare, emis de autoritaţile din Marea  Britanie, pe numele unui barbat in varsta de 50 de ani, din Reşiţa.
In cursul lunii aprilie 2016, barbatul ar fi comis infracţiuni de trafic ilegal de persoane,  fapte sancţionate de legea penala din Marea Britanie cu o pedeapsa de pana la 7 ani de  inchisoare.

Poliţiştii i-au condus pe cei doi la sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara in  vederea punerii in executare a mandatului european de arestare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.