Fenomenul migrantilor, scapat de sub control

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.03.2012 09:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat ieri şapte grupuri de migranţi (nouăsprezece persoane) care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România şi un alt grup ( patru persoane) care a încercat să iasă ilegal din România pe la frontiera cu Ungaria.
*Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Lunga şi Jimbolia au depistat în zona de competenţă, în ultimele 24 de ore şapte grupuri de migranţi, formate din nouăsprezece bărbaţi.
Persoanele depistate nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română. Lucrătorii nostri au procedat la conducerea acestora, la sediile Sectoarelor Poliţiei de Frontieră, în vederea clarificării situaţiei. Din primele verificări s-a stabilit că persoanele depistate proveneau din Maroc, Pakistan, Algeria , Tunisia şi Afganistan, au vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani.
*O patrulă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare a observat ieri, în zona de competenţă, un grup de migranţi, format din patru persoane, care se deplasa pe jos, pe câmp, spre frontiera cu Ungaria.Persoanele au fost reţinute la aproximativ 300 de metri interior faţă de teritoriul maghiar.
În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre doi cetăţeni algerieni şi doi marocani cu vârste cuprinse între 20 şi 33 de ani, care intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.