Festivalul International de Teatru de Tineret de limba germana

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.04.2012 08:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ediţia a XIII-a a Festivalului Internaţional de Teatru de Tineret de limbă germană are loc anul acesta în perioada 9 – 14 aprilie la Timişoara. La manifestare participă trupe de teatru şcolar şi de tineret de expresie germană din Ucraina, Serbia, Germania şi România.

Festivalul este organizat din anul 2000 de către Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” în colaborare cu Teatrul German de Stat Timişoara (TGST), reunind în Banat tineri de expresie germană din diverse ţări europene, dornici de a schimba experienţe, de a îşi prezenta producţiile şi de a se perfecţiona în cadrul unor ateliere de specialitate susţinute de pedagogi şi oameni de teatru.

Deschiderea ediţiei din acest an a festivalului are loc luni, 9 aprilie, la ora 18, în sala TGST. Festivitatea de deschidere este urmată de susţinerea spectacolului „Prima iubire“, producţie a TGST, în regia lui Clemens Bechtel.
Toate spectacolele din cadrul festivalului sunt prezentate în sala Teatrului German, iar atelierele de specialitate au loc la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”.

Programul Festivalului:

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.