Festivalul TIMFLORALIS va avea tematica The Future Is Here de Centenarul Marii Uniri...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.03.2018 07:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria Municipiului Timisoara, prin Casa de Cultura a Municipiului, organizeaza in perioada 27 – 29  aprilie 2018, Festivalul ”Timfloralis”.
Timp de trei zile, organizatorii vor aduce impreuna designeri, arhitecţi, peisagişti, florişti internaţionali, ecologisti, studenţi, elevi, şcoli, universitaţi, artişti, firme si comercianţi al caror scop va fi de a evidenţia frumuseţea naturii, respectiv a florilor in contextul urban cu tematica “The future is here”.

Proiectul mai cuprinde, in afara de expozitiile florale şi de aranjamente, workshop-uri atat pentru publicul larg, cat şi pentru florişti profesionişti, o parada a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzica şi dans, evenimente cu şi pentru copii.
Designerii florişti interesaţi de participarea la festival sunt invitaţi sa trimita o propunere de proiect insoţita de o scurta descriere la adresa de mail: boe@primariatm.ro.

Pentru buna desfaşurare a acestui eveniment amenajarea standurilor de expunere se va face in data de 27 aprilie de la ora 09.00 pana la ora 16.00.
Deschiderea oficiala va avea loc la ora 17.00.  
Aprovizionarea se va putea  face intre orele 07.00-09.00.

Agenţii economici sunt obligaţi sa se incadreze in orarul de funcţionare al festivalului, respectiv 10.00 – 21.00 deruland activitate comerciala.
Afişarea preţurilor produselor se va face in mod obligatoriu lizibil, in limba romana şi in moneda naţionala.

Agentii economici au obligatia de a preda pavilioanele puse la dispoziţie de Casa de Cultura a Municipiului Timisoara in starea in care le-au preluat.
In caz de vreme nefavorabila agentii economici işi asuma eventualele daune cauzate produselor comercializate.
In vederea aprovizionarii şi accesului cu vehiculele pentru transport marfa, se vor trimite taloanele maşinilor, unde se va specifica denumirea comerciantului şi numarul de inmatriculare la adresa de mail: boe@primariatm.ro

Documente atasate

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Regulament Timfloralis
 
Tip fisier : DOCX | Dimensiune fisier : 109.34 Kb
Descarca Cerere participare Timfloralis
 
Tip fisier : DOCX | Dimensiune fisier : 24.31 Kb
Descarca Depunere dosare Timfloralis 2018
 
Tip fisier : DOCX | Dimensiune fisier : 15.02 Kb
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.