Fiecare fura ce poate si de unde poate

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.09.2012 08:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

*În data de 05.09.2012 poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Rurala Sânnicolau Mare i-au identificat pe S.A. Ciprian, de 29 de ani, şi P.A. de 17 ani, ambii din comuna Comloşu Mare, suspecţi de comiterea unor furturi din locuinţe.În cursul zilei de ieri verificările au continuat, fiind identificat şi, de 31 de ani, din aceeaşi comună, care i-a ajutat pe cei doi la spargerea unei locuinţe.

Suspecţii au pătruns în cursul lunii iunie şi august în două locuinţe situate pe raza comunei Comloşu Mare, de unde au sustras aparate electrice, electrocasnice şi articole vestimentare în valoare de 12.682 de lei.
Cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, procurorul dispunând măsura arestării preventive pentru 29 de zile faţă de S.A. Ciprian şi G.Ş. Teodor, iar faţă de minor cercetarea în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.
*Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 l-au depistat pe V. Ion de 47 de ani, din Timişoara, care în calitate de agent de pază la un centru de colectare pentru fier vechi, situat pe strada I.I. de la Brad, a sustras în cursul nopţii de 5/6.09. a.c. 110 kg de fier.
Suspectul se afla în timpul serviciului când l-a interceptat pe R. Ianoş, de 25 de ani, din Sângiorgiu de Pădure, promiţându-i în schimbul unui pachet de ţigări şi o sticlă de bere, fierul vechi sustras.
În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind în totalitate recuperat.
*În data de 06.09.a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Rurală Lugoj au depistat şi identificat doi suspecţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, în data de 23.08.2012 pe raza localităţii Paru.
La data mai sus menţionată, S. Ionel, de 46 de ani, din comuna Bara, şi B.V. Ionel, de 25 de ani, din comuna Fârdea, au profitat de neatenţia vânzătoarei şi au sustras dintr-un magazin suma de 100 de lei şi o unitate mobilă de stocare a informaţiilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.