Fiecare fura de unde poate

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.12.2013 15:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii orasului Jimbolia au identificat doi tineri suspectati de comiterea unui furt din locuinta.
La data de 02 decembrie a.c., in jurul orei 22.30, politistii orasului Jimbolia au fost sesizati de catre P. Silviu despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in locuinta sa, iar din interior au sustras mai multe bunuri si bani.
In baza unor informatii si in urma investigatiilor efectuate, politistii i-au identificat pe R. Florin, de 19 ani si C. Sorin, de 20 de ani, ambii din Jimbolia, suspectati de comiterea furtului.
In fapt, cei doi suspecti ar fi patruns in locuinta prin fortarea unui geam, iar din interior au sustras 350 de euro, un telefon mobil si o camera de filmat digitala.
Prejudiciul creat se ridica la 2700 de lei, din care s-a reusit recuperarea a 900 de lei (telefonul mobil si camera de filmat).
 ***
Un tanar in varsta de 18 ani, din localitatea Tomnatic, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru comiterea infractiunii de talharie in forma agravanta.
R. Narcis, de 18 ani, din localitatea Tomnatic, suspectat de comiterea infractiunii de talharie in forma agravanta, a fost prezentat, in cursul zilei de ieri, Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare cu propunere de arestare preventiva.
Pe numele suspectului, magistratii au emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.
***
Politistii timiseni au depistat trei barbati condamnati la inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
La data de 03 decembrie a.c., politistii din cadrul Postului Varias au depistat, pe raza localitatii, doi barbati condamnati la inchisoare.
Pe numele lui S. Nicolae, de 31 de ani si S. Lilian, de 34 de ani, ambii din comuna Varias, Judecatoria Timisoara a emis mandate de executare a pedepsei inchisorii, prin care primul este condamnat la o pedeapsa privativa de libertate de 6 ani, iar cel de-al doilea la 3 ani, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
In fapt, in noaptea de 13 spre 14 martie a.c., cei doi barbati au sustras uleiul de racire dintr-un transformator electric situat pe un camp petrolier.
***
In cursul aceleiasi zile, politistii din cadrul orasului Jimbolia au depistat, pe raza orasului, un barbat condamnat la inchisoare.
Pe numele lui N. Ioan, de 36 de ani, din Jimbolia, Judecatoria Timisoara a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsa privativa de libertate de 3 ani pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
In fapt, la data de 23 aprilie 2009, barbatul a patruns in curtea unei locuinte, situata pe teritoriul Serbiei, in apropiere de granita cu localitatea Jimbolia, iar din interior a sustras bunuri in valoare de 1500 de euro, pe care ulterior le-a valorificat pe teritoriul Romaniei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.