Fii cel care ajunge pe cea mai tare scena a vocilor din Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.06.2017 08:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior şi pentru sezonul şapte Vocea Romaniei se incheie in acest weekend la Timişoara.
Banaţenii sunt aşteptaţi sambata şi duminica la hotel NH Timişoara sa demonstreze ca au calitaţi vocale şi ca sunt pregatiţi sa urce pe scena, sa faca spectacol şi sa impresioneze publicul.

Sambata, 3 iunie, incepand cu ora 09:00, copiii cu varste cuprinse intre 7 şi 14 ani sunt aşteptaţi la preselecţiile Vocea Romaniei Junior sa arate ca sunt gata sa cucereasca o ţara intreaga.
Duminica, 4 iunie, tot de la ora 09:00, adulţii sunt invitaţi sa uimeasca cu vocile lor incredibile la preselecţiile Vocea Romaniei.

Inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vocearomanieijunior.protv.ro, vino la audiţii, ai incredere in calitaţile tale vocale, surprinde şi fii cel care ajunge pe cea mai tare scena a vocilor din Romania.
Toţi copiii şi adulţii care au calitaţi vocale remarcabile sunt aşteptaţi weekend-ul acesta la hotelul NH Timişoara sa demonstreze ca scena este locul in care se simt cel mai bine şi ca sunt gata sa fascineze publicul.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.