Firma care va reabilita un bloc de pe Take Ionescu pune WC-uri la metroul din Bucuresti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.04.2015 18:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Proiectul „Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte in Municipiul Timisoara, pentru familii cu un venit mediu sub 350 euro/luna – faza 2”, cuprinde 8 loturi, fiind atribuite/incheiate contracte pentru lot 4 (Reabilitare termica imobil Bv. Take Ionescu nr. 63) şi lot 5 (Reabilitare termica imobil Bv. Take Ionescu nr. 45), dupa cum informeaza Primaria Timişoara.

Pentru reabilitarea termica a imobilului de pe Bv. Take Ionescu nr. 63 au fost depuse 4 oferte şi in cele din urma contractul a fost obţinut de S.C. GENERAL MANAGEMENT CONSTRUCTION GROUP S.R.L. cu o valoare de 407.283,93 lei fara TVA, termenul de executie fiind de 56  zile calendaristice de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.
Valoarea estimata a lotului a fost de 543.635,88 lei fara TVA.

Contractul aferent lotului 5, adica reabilitarea termica a imobilului de pe Bv. Take Ionescu nr. 45, a revenit celor de la S.C. AQUA CONSTRUCT S.R.L., dintre cele 6 oferte depuse, cu o valoare de 208.183,80 lei fara TVA, termenul de execuţie fiind de 42 zile calendaristice de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.
Valoarea estimata a lotului 5 a fost de 285.516,52 lei, fara TVA.

Trebuie spus ca, se pare, S.C. GENERAL MANAGEMENT CONSTRUCTION GROUP S.R.L. este una dintre firmele abonate la reabilitarea blocurilor mai ales prin Bucureşti şi, in plus, este aceeaşi firma care amplaseaza grupuri sanitare pentru public in staţiile de metrou din Bucureşti.
Cat despre S.C. AQUA CONSTRUCT S.R.L., pare ca-şi are originea prin Arad şi este o obişnuita a fondurilor europene...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.