Firmele nu se inghesuie nici gratuit pe Banat Mall

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.02.2016 17:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis continua inscrierea firmelor banaţene in magazinul virtual, dezvoltat in cadrul proiectului „Made in Banat”, finalizat de CCIAT in cursul anului trecut.

Magazinul virtual este o platforma electronica care funcţioneaza ca un mall cu mai multe magazine, fiecare avand posibilitatea de promovare a mai multor produse şi / sau servicii cat şi de vanzare on-line.
Pentru a putea fi prezente in magazinul virtual, firmele trebuie sa aiba sediul social sau punctul de lucru in zona transfrontaliera Romania-Serbia.
Inscrierea in magazinul virtual permite firmelor nu numai sa-şi promoveze oferta de produse şi servicii, dar şi sa-şi sporeasca volumul vanzarilor şi sa gaseasca noi pieţe de desfacere.
Mai mult, promovarea pe site-ul www.banatmall.ro reprezinta o garanţie a autenticitaţii, originii autohtone şi calitaţii la standarde europene.  

Numai ca, pana in prezent, in magazinul virtual sunt inscrise (doar) peste 50 de firme din Romania şi Serbia.
Dintre care de turism - 11, de comerţ - 9, construcţii - 2, industrie - 6, servicii - 19, agricultura - 7.
Printre produsele promovate in mall-ul virtual al Banatului se poate gasi sapun din lapte de capra din Kikinda sau ovaz de primavara din Lovrin.

Firmele interesate se pot inscrie direct pe site-ul www.banatmall.ro, urmand ca apoi sa beneficieze de tutoriat si suport tehnic din partea CCIAT.
Informatii suplimentare la tel. 0372185284, e-mail: cmirea@cciat.ro, Cosmina Mirea – manager de proiect.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.