Firobuzul de Dumbravita va costa 14 milioane de lei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.02.2012 15:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Proiectul „Extindere reţea de troleibuz Dumbraviţa” urmează a fi depus spre finanţare de către Consiliul Judeţean Timiş, în vederea accesării fondurilor europene în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 1 – sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere.

Obiectivul parteneriatului este extinderea reţelei de troleibus, în scopul asigurării serviciilor de transport în comun spre aşezările suburbane din zona localităţii Dumbrăviţa.
Parteneri în proiect sunt Municipiul Timişoara, Comuna Dumbrăviţa şi Judeţul Timiş prin Consiliul Judeţean Timiş.
Valoarea totală (fără TVA) este de 13.914.226 lei din care maxim 98% din totalul cheltuielilor eligibile reprezintă asistenţă financiară nerambursabilă, iar 2% din totalul cheltuielilor eligibile (co-finanţare) se va suporta de către partenerul 1 (liderul de proiect) Municipiul Timişoara şi partenerul 2 Comuna Dumbrăviţa în cote părţi de 12%, respectiv 88%.
În cadrul parteneriatului, Judeţului Timiş nu îi revin obligaţii financiare.
În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Timiş din 31 ianuarie 2012 s-a discutat, în lipsa unor documente şi a unui proiect de hotărâre, şi s-a aprobat, de principiu, participarea într-un asemenea parteneriat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.