Flavia, inamicul ambulant nr. 1

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.11.2012 21:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică şi Circulaţie au acţionat, în cursul zilei de duminică, împreună cu jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara ”Glad Voievod” şi cu poliţişti de la Secţia 3 în zona pieţelor Flavia, Aurora, str. Teatrului şi str. Ştiinţei,ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetăţenilor care au reclamat faptul că unii comercianţi îşi expun marfa spre vânzare pe domeniul public încurcând circulaţia pietonală şi a autovehiculelor, dar şi ca urmare a sesizărilor legate de oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor în perimetrul respectiv. 

În urma acţiunii comune au fost aplicate un număr de 26 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 4000 lei şi au fost aplicate 12 colante autoadezive.
Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate la Legea 61/1991 republicată pentru scandal, refuz de legitimare, dar şi la OUG 195/2002 pentru oprire şi staţionare neregulamentară şi la Legea 12/1990 republicată pentru comercializarea de produse fără documente.
De asemenea, în cadrul acţiunii au fost confiscate 30 de pachete de cafea şi alte trei kilograme au fost declarate abandonate după ce vânzătorii le-au lăsat pe tarabe şi au părăsit locaţia verificată.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.