Florin PIERSIC va intampina FLORIILE alaturi de PRIETENUL lui de-o VIATA: PUBLICUL din TIMISOARA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.03.2017 08:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa ce şi-a sarbatorit la Timişoara cea de-a 81-a aniversare, intr-o arhiplina sala a Operei, Florin Piersic a decis sa intampine şi ziua numelui sau, Floriile,  impreuna cu publicul timişorean pe care il numeşte ”prietenul meu de o viaţa”.

In 4 aprilie 2017, de la ora 19, celebrul actor va juca din nou pe scena Operei Naţionale Romane din Timişoara spectacol care deţine recordul de longevitate al carierei sale şi a devenit un adevarat brand teatral al ultimului deceniu in Romania:  ”Straini in noapte”.

In comedia romantica scrisa de Eric Assous şi  regizata de Radu Beligan, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in amurgul vieţii sentimentale şi care, in absenţa soţiei, işi incepe noaptea  intr-un bar, de unde pleaca spre casa  insoţit de Juliette (rol interpretat de  actriţa Medeea Marinescu), o femeie  tanara şi senzuala, ce-şi invaluie identitatea intr-o bizara ţesatura de minciuni şi secrete. Pierre afla in acea seara un lucru care ii va schimba viaţa.

”Straini in noapte” este, in fond, o profunda şi melancolica meditaţie  despre  fragilitatea relaţiilor umane şi despre cum trecerea timpul ne schimba.
”Sunt fericit sa revin la  Timişoara, un loc de care ma leaga prietenii de o viaţa, cu un public matur cultural, subtil şi rafinat, un loc de care mi-e mereu dor şi in care ma simt intotdeauna dorit” -   marturiseşte celebrul actor.
Decorul  spectacolului este opera lui Puiu Antemir,  costumele  sunt creaţia renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustraţia muzicala este realizata de ilustrul flautist Ion Bogdan Ştefanescu.      
Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare la Agenţia Operei din Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.