Focuri de arma la frontiera de vest a Romaniei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.09.2015 10:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Deta au descoperit in flagrant un cetatean roman in timp ce trecea peste frontiera de vest.

In noaptea de 19 spre 20 septembrie, in jurul orei 03.00, la Sectorul Politiei de Frontiera Deta, s-a efectuat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse acizabile in zona de competenta.
Astfel, o patrula de supraveghere a frontierei de stat a observat un barbat care transporta dinspre Serbia inspre Romania, peste frontiera, colete voluminoase.
Politistii de frontiera au demarat o actiune de retinere in flagrant a persoanei in cauza.
Barbatul a fost somat prin voce, pentru ca acesta a ignorat somatiile au fost trase in plan vertical trei focuri de avertisment, dar persoana in cauza nu s-a oprit si a cazut intr-un sant in fasia de protectie a statului.

Politistii de frontiera au acordat primul ajutor si au chemat ambulanta care l-a transportat pe barbat la spital pentru investigatii medicale.
Cu ocazia controlului fizic al celor 18 colete, s-a descoperit o cantitate de aproximativ 12.500 pachete de tigari marca “Marble”, care erau transportate de cetateanul roman Grigore P., domiciliat pe raza judetului Cluj, in varsta de 31 de ani.
Ca urmare a celor constatate sunt efectuate verificari in cauza, la final intreaga cantitate de tigari descoperita va fi ridicata in vederea confiscarii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.