Focuri de arma la frontiera de vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.12.2011 15:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Beba Veche - In acest weekend, politistii de frontiera timiseni au depistat doua grupuri de migranti care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania, cu intentia sa ajunga intr-un stat din Spatiul Schengen.

Pentru retinerea unui grup, politistii de frontiera au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment in plan vertical.
La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor Politiei de Frontiera Lunga si Beba Veche, jud. Timis, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, doua grupuri de persoane care se deplasau dinspre Serbia spre Romania pe jos, peste camp. Imediat s-a declansat o actiune specifica pentru retinerea si conducerea acestora la sediul sectoarelor, pentru verificari.
De asemenea, pentru retinerea unui grup, a fost necesara folosirea armamentului din dotare, prin tragerea a trei focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.
Din primele verificari s-a stabilit ca cele sase persoane depistate provin din Maroc si Afganistan si au varste cuprinse intre 20 si 24 de ani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.