Fornetti cu cantec

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.10.2012 11:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Începând cu 17.10.2012, Fornetti devine prima companie din vestul ţării şi printre puţinele din ţară care se adresează comunităţii printr-un post de radio.Acesta a fost inaugurat la sediul Consulatului Ungariei din Timişoara în prezenţa directorui general Fornetti România, dr. Panczel Zoltan, consul onorific al Ungariei şi prof.univ.dr. Violeta Zonte, decan al Facultăţii de Muzică din cadrul Universităţii de Vest Timişoara. 
Radio Fornetti emite online şi se accesează foarte uşor, la adresa www.fornetti.ro/radio, putând fi astfel ascultat la birou, acasă, şi chiar de pe telefonul mobil. Un radio interactiv, o platformă live de comunicare cu ascultătorii pe teme de inters pentru ei, oferind totodată cea mai bună muzică. În fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 9-12 şi 13-16 va exista un program în direct, unde vor fi abordate subiecte de ultimă oră, ştiri din întreaga lume, noutăţi ale francizei Fornetti, dar şi alte surprize.
Creat special pentru cei care iubesc acorduri de demult, dar şi pentru tinerii care apreciază muzica de valoare, Radio Fornetti vine ca o alternativă ce îmbină muzica, informaţia, ştirile,voia bună într-un format nou şi inedit.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.