Forta Civica nu vrea sa fie vopseaua PDL-ului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.10.2012 15:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Forţa Civică Timiş a debutat oficial cu o primă conferinţă de presă, la sediul aflat pe strada Zugrav Nedelcu nr. 8.
S-au abordat subiecte de la prezentarea organizaţională, propunerile pentru alegerile parlamentare - Teodor Mărieş şi Laurenţiu Ştefănescu, programul fiscal propus de Forţa Civică, până la detalii legate de vizita pe care Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, o va face, săptămâna viitoare, la Timişoara.
Forţa Civică propune, în primul rând, un sistem fiscal care trebuie să fie echitabil, simplu şi eficient, care să ducă la reducerea costurilor pentru angajator şi să aibă efecte în stimularea economiei, a creării de locuri de muncă, la creşterea venitului net pentru angajaţi, simplificarea birocraţiei şi reducerea costurilor de administrare, dar şi reducerea costurilor de conformare al companiilor. Astfel, se propune o cotă unică de asigurări sociale de 30 % (10 % angajat, 20 % angajator) pentru venituri din activităţi dependente şi de 25 % pentru venituri din alte activităţi.
Pe de altă parte, reprezentanţii Forţei Civice s-au declarat hotărâţi ca pe plan local cel puţin să nu fie folosiţi de PDL pe post de vopsea, chiar dacă unii îl percep pe Mihai Răzvan Ungureanu drept "omul lui Băsescu" şi nu cred că a cam venit vremea ca şi în România politica să se facă în mod responsabil şi de oameni responsabili. Iar dacă PDL nu înţelege acest lucru. nu este obligatorie o coabitare politică doar de dragul de a trece peste o punte electorală...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.