Forumul de afaceri dunarean, de la Viena la Mica Viena

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.10.2014 17:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Centrul Enterprise Europe Network organizeaza, in perioada 5 – 7 noiembrie 2014, o misiune economica la Viena, de participare la cea de-a 4-a editie a “Danube Region Business Forum”.
Evenimentul este organizat de Camera Economica Federala a Austriei.
Obiectivul principal al Forumului este acela de a aduce la un loc companii, in special din categoria IMM-urilor, pentru a stabili contacte de tip business-to-business (B2B) cu alte companii, precum si de a facilita intalnirea dintre sectorul privat, sectorul public si cel educational, pentru a stimula cresterea economica, educatia si competitivitatea in regiunea Dunarii.
Factorii de decizie care vor fi prezenti provin din tari precum: Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Serbia, Romania, Croatia, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Cehia, Slovenia, Bosnia-Hertegovina, Muntenegru, iar domeniile reprezentative sunt industria bauturilor si a alimentelor, procesarea alimentelor, echipamente si utilaje pentru procesarea alimentelor, logistica si transport, distributie, siguranta alimentara, servicii conexe industriei alimentare .
Temele de discutie ale acestui acest an vor fi: “Lanturile valorice ale industriei de procesare a alimentelor”, “Educatia duala” si “Fondurile europene”.
Forumul de discutii si intalnirile de tip B2B vor avea loc in data de 6 noiembrie 2014, intre orele 9:00 -19:00, iar pentru data de 7 noiembrie este programata o vizita de documentare la obiective de interes din domeniul industriei alimentare si a educatiei duale.
Participarea la Forum este gratuita.
Termen de inscriere: 28 octombrie 2014.                            
Firmele interesate sa participe la misiunea economica trebuie sa se inregistreze, in prealabil, on-line, la adresa http://drbf.converve.com.
Prin intermediul platformei software se pot stabili si intalnirile de tip B2B intre participanti.
Limba de lucru in cadrul forumului este limba engeza.
La adresa web specificata se gasesc mai multe informatii precum si programul detaliat al evenimentului.
Inscrieri de participare si relatii suplimentare la tel. 0256/490771/2; 0749/ 274 424,  e-mail: rcolban@cciat.ro, Rafaela COLBAN - consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.