Fost MINISTRU PSD al INVATAMANTULUI dezvaluie CINE ESTE STATUL PARALEL!... Si-a dat DEMISIA dupa ce s-a DOVEDIT ca a PLAGIAT!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.11.2017 20:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Ioan Mang este vicepreşedinte la Consiliul Judetean Bihor şi profesor universitar la Universitatea din Oradea, fost ministru al Educaţiei in guvernul Ponta, timp de 8 zile.
Mang a demisionat la scurt timp dupa numire, din funcţia de ministru al Educaţiei, Cercetarii şi Tineretului, dupa ce in presa s-a dovedit ca a plagiat mai multe lucrari şi articole ştiinţifice.

Ioan Mang:

”Am tot fost intrebat ce inseamna STATUL PARALEL, cum se defineşte şi care ii sunt caracteristicile. Unii au şi inceput deja sa faca glume sau sa ia in deradere termenul folosit in Rezoluţia PSD adoptata la şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Consider ca se impun cateva precizari.
Pe scurt, caracteristicile esenţiale ale exponenţilor ~statului paralel~ sunt:
- nu sunt aleşi. Nimeni, niciodata nu i-a ales sau votat.
- nu raspund in faţa instituţiilor legitimate prin votul democratic şi resping orice tentativa sau forma de a fi traşi la raspundere.
- se situeaza in afara legii şi a Constituţiei prin atitudine ori manifestare.
- recurg la şantajarea puterii alese prin practici şi influenţe oculte (sunt notorii culoarele justiţiei ca forma de presiune şi şantaj, inclusiv asupra judecatorilor).
- nu le pasa şi nu respecta drepturilor omului”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.