Fosta scoala de pe Liviu Rebreanu va fi administrata de Mitropolia Banatului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.04.2014 18:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Dupa incercarile nereuşite ale administraţiei locale de a muta Liceul de Arte Plastice şi Colegiul Tehnic de Vest din Timisoara, Consiliul Local din Timişoara va supune aprobarii un proiect de hotarare privind transmiterea din administrarea Consiliului Local al Municipiului Timisoara in administrarea Mitropoliei Banatului -Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Timisoarei, a imobilului situat in Timisoara, str. Liviu Rebreanu nr. 35, compus din cladire scoala cu S+P+2E, centrala termica, sala de sport si teren aferent.

In acest imobil a functionat Scoala generala nr. 9 si a devenit disponibil in urma comasarii activitatii scolare cu Liceul de Arte Plastice, conform Dispozitiei nr. 458/2/31.08.2007 a Ministerului Educatiei si Cercetarii. Liceul de Arte Plastice functioneaza in imobilul situat in Timisoara, Blv. Gen. Dragalina nr. 8, in baza HCLMT nr. 492/24.09.2013.
In consecinta, imobilul este momentan liber si se considera necesara si oportuna ocuparea acestuia cu o unitate de invatamant.
Imobilul se transmite in administrarea Mitropoliei Banatului - Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Timisoarei pentru desfasurarea activitatilor de invatamant ale unitatilor Scoala "Sf. Antim Ivireanul" si Gradinita "Troita", pe o perioada de 4 ani, cu posibilitatea prelungirii cu acordul partilor..
Pentru utilizarea optima a salii de sport, Mitropolia Banatului -Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Timisoarei pune la dispozitia Municipiului Timisoara, sau/si a structurilor sportive/organizatiilor aflate in parteneriat, Sala de sport pentru desfasurarea unor activitati/actiuni sportive in limita programului disponibil fata de activitatile celor doua unitati de invatamant.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.