Fostul CHIHUAHUA al PNL TIMIS sare la beregata Uniunii Salvati Romania!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.08.2016 09:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Ciprian Jichici:

”Cineva, domnule Nicuşor Dan, cu sau fara intenţie, v-a indus grav in eroare cand v-a pus in faţa ”societaţii civile” din Timişoara. Cu durere in suflet va spun, Timişoara nu prea mai are ”societate civila” de foarte mulţi ani. Cu tristeţe va spun, aceasta aserţiune grava se poate dovedi cu fapte, sau, mai exact, cu lipsa totala a lor. In concluzie, cineva care (chiar venit din Bucureşti) nu reuşeşte sa inţeleaga acest trist adevar al Timişoarei, nu ma poate reprezenta.

Al doilea a fost insuşi discursul public al domnului Nicuşor Dan (de la ceea ce probabil a fost o conferinţa de presa). Regula de ”recrutare” a membrilor ”buni” este una care imi aduce aminte de multe lucruri neplacute, printre care şi ”meritocraţia” domnului Nicolae Robu. Aşa cum spuneam mai sus, sunt probabil un candidat perfect pentru electoratul USR. Realizat profesional, cu studii superioare, varsta 25 – 45, dezgustat de partidele politice existente, activ şi doritor de a-mi exercita dreptul la vot intr-un mod care sa serveasca intereselor oraşului meu.

Dumneavoastra, domnule Nicuşor Dan, aţi venit la Timişoara ca sa ma jigniţi. Este singura concluzie pe care o pot trage din discursul domniei voastre. Aţi avut grija sa ma avertizaţi, ca, daca am fost vreodata membrul activ al unui partid parlamentar, sa nici nu ma gandesc la posibilitatea de a atinge standardul dumneavoastra ridicat de calitate. Şi daca, totuşi, va veţi calca peste mandrie şi ma veţi accepta, va trebui sa fac o penitenţa de 2 ani pentru spalarea pacatelor. V-a trecut vreodata totuşi prin cap, stimate domn, ca poate exista in aceasta ţara şi oameni care au fost activi in politica dar nu au bagat mana in borcanul cu miere? V-aţi gandit vreodata ca pot exista oameni care, atat cat au facut, au facut politica urmand nişte principii? Presupun ca nu. Pentru domnia voastra, exista numai alb şi negru. Mi-e tare teama insa ca ceea ce veţi vedea drept alb se va dovedi a fi de fapt un gri murdar. Ma intristeaza sa constat ca intreg eşafodajul logic al construcţiei dumneavoastra se bazeaza pe un principiu fundamental defectuos. Nu numai ca va rezulta o construcţie pe alocuri ciudata, dar, mai grav, mai devreme sau mai tarziu va veţi şi incalca acest principiu pompos.

In ceea ce ma priveşte, va informez respectuos ca v-aţi atins obiectivul. ”Activistul politic in partid parlamentar pe o perioada mai mare de 1-2 ani” Ciprian Jichici, nu va ”capuşa” partidul dumneavoastra corect, echidistant, principial şi ”nou”. Nici macar cu votul sau”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.