Fotografie, muzica si arta culinara cu suflet romanesc

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.12.2013 14:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Cel mai nou album de fotografie semnat Razvan Voiculescu, „ROST - Esente, gusturi si stari romanesti”, va fi lansat la Timisoara miercuri, 11 decembrie, incepand cu ora 18:30, la City Business Conference Centre, cladirea D.
Autorul il considera piesa de incheiere si cea mai ampla din seria dedicata satului traditional, serie din care au facut parte si albumele „Romania – Tinuta umila a splendorii” si „Tara Lapusului – Destine incrustate”.
Evenimentul va include proiectia filmului de scurtmetraj „ROST - Pastratorii”, realizat de regizorul Serban Georgescu, iar seara se va incheia cu un recital special Nicu Alifantis.
Parte a unei campanii nationale, albumul lui Razvan Voiculescu si-a propus ca printr-un obiect de arta fotografica sa aduca povestile si chipurile acestor „Pastratori de Rost” in fata publicului.
De-a lungul a 2 ani, Razvan Voiculescu si echipa sa au intilnit, descoperit, fotografiat si filmat in toate regiunile tarii, aproape 100 de povesti ale „Pastratorilor de Rost”, potcovari, buciumani, cojocari, fierari, opincari, morari, rapsozi, creatori de muzeu sau fauritori de  instrumente muzicale.
Ca si celelalte albume ale lui Razvan Voiculescu, si acesta include un film de scurtmetraj (making of) realizat de regizorul Serban Georgescu.
Seria nationala de lansari ale albumului reprezinta, totodata, si punctul de pornire a unei campanii al carei mesaj principal este „Avem un ROST. Il pastram.”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.