Francezi prinsi cu hasis, canabis, metadona si LSD

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.08.2014 13:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Trei tineri francezi sunt banuiti de trafic de droguri de risc si mare risc, asupra lor politistii gasind hasis, canabis, metadona si o substanta ce pare a fi LSD, precum si sume de bani, susceptibile a proveni din vanzarea de droguri.

In perioada 11-12 august a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara - Serviciul Antidrog si cei din cadrul S.C.C.O. Caras-Severin au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit de droguri, pe raza judetului Caras-Severin, cu ocazia desfasurarii unui festival anual de muzica.

Politistii au depistat in flagrant trei tineri de nationalitate franceza, cu varste intre 29 si 32 de ani,  in timp ce ar fi incercat sa vanda mai multe doze ce pareau a fi LSD.
In urma controlului autovehiculului utilizat de cei trei, au fost gasite 70 de grame de hasis, 10 grame de cannabis, 34 de flacoane ce contineau clorhidrat de metadona lichida si doua flacoane in care se afla substanta lichida posibil a fi LSD, din care puteau fi preparate aproape 200 de doze.
Intreaga cantitate de droguri a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.
Totodata, de la cei in cauza, politistii au ridicat 23.000 de lei si 585 de euro, bani despre care se presupune ca ar proveni din traficul de droguri.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc si mare risc, procurorii DIICOT- S.T. Timis dipunand retinerea pentru 24 de ore a tinerilor.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.