Frontieristii de la Cenad au cautat-o pe Fabiola sub fusta...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.09.2013 20:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, au depistat ieri doi cetăţeni români, soţ şi soţie, care au încercat să scoată ilegal din ţară un minor, ascuns într-un autoturism, sub fusta mamei, deoarece nu avea un document de călătorie valabil.
Azi noapte, în jurul orei 01.30, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, conducând un autoturism marca Audi, cetăţeanul român Angel R., în vârstă de 25 ani, însoţit de soţia sa, Fabiola R., în vârstă de 27 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Teleorman.  
Cei doi calatoreau insotiti de cei trei copii ai lor, cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani.  
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit în spatele scaunului din dreapta faţă, ascuns sub fusta mamei, un alt minor.
În urma verificărilor s-a stabilit că acesta este o fetita în vârstă de 4 luni, fiica celor doi cetăţeni români, pentru care parintii au prezentat un certificat de naştere.
Cei doi au declarat că au recurs la această metodă pentru că doreau să ajungă în Spania şi nu au mai avut timpul necesar pentru a obţine un document valabil de călătorie pentru minor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.