Frumoasa-i vecina noastra, scoate capul pe fereastra... la Consiliul Local

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.05.2015 18:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Local al Municipiului Timisoara se va reuni in şedinţa extraordinara in data de 26.05.2015, ora 15,00, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timisoara din B-dul C.D. Loga nr. 1.
Pe ordinea de zi a şedintei figureaza:
1. Decernarea Titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Timisoara al Municipiului Timisoara domnului AUREL NANU.
2. Aprobarea Procesului-Verbal al sedintei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Timisoara din data de 08.05.2015.
3. Proiect de hotarare privind conferirea Titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Timisoara domnului Ceia Tiberiu Aurel.
4. Proiect de de hotarare privind stabilirea impozitelor si taxelor locale in Municipiul Timisoara pentru anul 2016.
5. Proiect de hotarare privind modificarea inventarului bunurilor care apartin domeniului public al Municipiului Timisoara.
6. Proiect de hotarare privind dezlipire parcela cu nr. Top. 2100-2101 si rectificare suprafata masurata, teren situat in str. Armoniei nr.23, inscris in C.F. nr. 407205 Timisoara.
7. Proiect de hotarare privind trecerea din domeniul public al municipiului Timisoara, in domeniul privat al municipiului Timisoara, a terenului aferent imobilului cu destinatia de locuinta, situat in Timisoara B-dul 16 Decembrie 1989 nr. 40.
8. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune din partea Consiliului Local Timisoara, la intentia de instrainare a imobilului casa de locuit situat in Timisoara, str. Bulevardul 16 Decembrie 1989 nr. 1, corp B la pretul de 20.000 euro.
9. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune din partea Consiliului Local Timisoara, la intentia de instrainare a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta SAD1/A,SAD1/B si SAD1/C, situate in Timisoara, strada Bulevardul 16 Decembrie 1989 nr.1.
10. Proiect de hotarare privind reapartamentarea imobilului „Bloc compus din parter si 4 etaje, 15 apartamente” situat in Timisoara, str. Cosminului nr.23, Bl. 70.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea dobandirii de catre Municipiul Timisoara, a terenului ce face obiectul renuntarii la dreptul de proprietate de catre Munteanu Corneliu si Munteanu Angela.
12. Proiect de hotarare privind modificarea si aprobarea Organigramei si statului de Functii pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara.
13. Proiect de hotarare privind modificarea si aprobarea Statului de Functii pentru Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes Timisoara.
14. Proiect de hotarare privind modificarea si aprobarea Statului de functii al Serviciului pentru Protectia Copilului si Familiei Timisoara.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea procedurii de lucru in baza Protocolului de cooperare nr.665 din 15.11.2011 – 23733/26.10.2011, incheiat intre Municipiul Timisoara si Serviciul de Telecomunicatii Speciale, in vederea realizarii proiectului „ Modernizarea statiilor de transport public intermodal la nivelul polului de crestere Timisoara”.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea participarii Serviciului pentru Protectia Copilului si Familiei Timisoara la „Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National” – 2015 in vederea achizitionarii unui autoturism prin acest program.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii unui autoturism marca Renault, tipul microbus 8+1, catre Centrul Social de Urgenta pentru Persoane fara Adapost cu Cantina Sociala, in vederea transportului persoanelor fara adapost.
18. Proiect de hotarare privind preluarea si asigurarea pazei si protectiei obiectivului „Sala Polivalenta”, realizata in comun de catre Municipiul Timisoara si Universitatea „Politehnica” din Timisoara, situata in Timisoara, str. Dr. Nicolae Paunescu Podeanu nr.2, de catre personalul contractual (guarzi) din cadrul Serviciului Paza Obiective a Directiei Politiei Locale Timisoara.
19. Proiect de hotarare privind aprobarea majorarii cotizatiei anuale pe care Municipiul Timisoara o plateste, in calitate de membru fondator, la Asociatia „Timisoara Capitala Culturala Europeana”.
20. Proiect de hotarare privind anularea creantelor fiscale mai mici de 40 lei existente in sold la 31.12.2014
21. Proiect de hotarare privind incheierea conventiei intre Consiliul Local al Municipiului Timisoara si Asociatia Centrul Regional de Integrare Sociala si Dezvoltare Umana Areopagus.
22. Proiect de hotarare privind incheierea Actului aditional de prelungire a Conventiei, anexa la Hotararea Consiliului Local al Municipiului Timisoara nr. 217/26.05.2009 privind colaborarea intre Consiliul Local al Municipiului Timisoara si Serviciul de Ajutor Maltez in Romania – filiala Timisoara.
23. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local nr. 17/23.01.2015 privind Planul de lucrari de interes local pentru repartizarea orelor de munca prestate de beneficiarii de ajutor social din Municipiul Timisoara, pentru anul 2015.
24. Proiect de hotarare privind aprobarea rezultatului final al evaluarii anuale a managementului Filarmonicii „Banatul” , Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely, Teatrului German de Stat si Casei de Cultura a Muncipiului Timisoara.
25. Proiect de hotarare privind aprobarea listei cu persoanele fizice care au promovat examenul de atestare a calitatii de administrator de imobile.
26. Adresa nr. Ww2015-949/15.05.2015 a d-nei Ludnai Elena referitoare la plangerea prealabila formulata impotriva Hotararii Consiliului Local nr. 188/2015 – privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal “Locuinte si functiuni complementare”, Calea Urseni nr. 36, Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.