Fumul de la tigara de contrabanda nu ucide. La Moravita...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.04.2013 16:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Moraviţa au descoperit ascunse şi nedeclarate, în locomotiva unui tren internaţional şi în autoturismul unui cetăţean român peste 5100 pachete ţigări, ce urmau a fi comercializate în ţară.
Aseară, în jurul orei 23.05, la PTF Moraviţa Feroviar, pe sensul de intrare în ţară, poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali au efectuat un control asupra unui tren de marfă, care circulă pe relaţia Vrsac - Timişoara.  
Cu ocazie controlului fizic al trenului, în camera radiatoarelor de aer pentru răcirea apei motorului a trenului, s-a descoperit, ascunsă, cantitatea de 4500 pachete de ţigări mărcile “Fast”, “Pall Mall”, “Marble” şi “Viceroy”, de provenienţă Serbia.
Ca urmare a celor constatate au fost efectuate verificări la nivelul întregului tren, la final întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.  
***
Câteva ore mai târziu, poliţiştii de frontieră de la Moraviţa au oprit la control, la intrarea în localitatea Denta, un autoturism marca „Volkswagen Passat”, înmatriculat în România.
Autovehiculul era condus de către Anca O., de cetăţenie română, în vârstă de 26 ani, cu domiciliul în judeţul Arad.
La controlul fizic efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 650 pachete de ţigări de provenienţă Serbia, mărcile „Trocadero”, disimulate în bara de protecţie faţă/spate, bord şi sub preşurile din autovehicul.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.