Furnici, paianjeni si albine la Timisoara-capitala culturala europeana 2021

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.06.2016 19:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In perioada iunie-decembrie 2016, la Timişoara, se va desfaşura proiectul cultural ”Conferinţele publice de joi seara ale Universitaţii de Vest Timişoara”.  
Proiectul face parte din activitaţile de responsabilitate social-comunitara prin care Universitatea de Vest Timişoara, prin Fundaţia UVT sprijina demersul „Timişoara-capitala culturala europeana 2021”, realizat in colaborare cu Casa de Cultura a Municipiului Timişoara (Universitatea Populara Timişoara) şi cu Primaria Municipiului Timişoara.

Proiectul işi propune organizarea de conferinte bilunare sustinute de membrii seniori ai comunitatii academice ai Universitatii de Vest Timisoara, profesori pensionari cu o bogata experienta si competenta stiintifica, culturala si didactica.
Conferintele organizate pot juca rolul unei tribune de dezbatere pe teme de interes cultural, social, local, in care seniorii UVT au  calitatea de oratori şi amfitrioni.
Coordonatorul ciclului de conferinţe este conf. univ. dr. Adia Chermeleu, de la Departamentul de Ştiinţe ale educaţiei - DŞE, proiectul fiind iniţiativa conceptuala a DŞE.

Ciclul de conferinţe va debuta in 16 iunie, cu prelegerea suţinuta de prof. univ. dr. Ioan Biriş, conferinţa intitulata “Furnici, paianjeni şi albine: despre individualism şi holism in ştiinţele socio-umane”.

Conferinţele se deruleaza in amfiteatrul A01, intre orele 18.00-19.30.
Intrarea este libera. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.